Invivo IPTV
Изтриване на акаунт
Паролата се използва само за да потвърдим, че акаунтът е Ваш.
Ще Ви изпратим линк за потвърждение по e-mail. Изтриването е окончателно — всички данни, свързани с акаунта, се премахват.